Ingrediente: 100 gr pulpa de soia (ramasa de la laptele de soia), 100 gr faina integrala (eu am folosit de orz), sare.
Mod de preparare: Pulpa se amesteca bine cu faina si sare. Pe o suprafata dreapta se intinde o folie alimentara, se ia o bucata din compozitie si se da prin faina pe toate partile dupa care se intinde cu facaletul pe folie. Se lasa la grosimea 2-3 mm si se decupeaza diferite forme cu cutitul. Biscuitii se pun intr-o tava subtire pe hartie de copt si se tin cam 20 min la 200 grade in cuptorul electric.
[…] luat reţeta de aici şi au ieşit foarte buni. i-am tăiat cu un […]
By: biscuiţi din soia « DIYro: Fă-o chiar tu! on ianuarie 31, 2009
at 5:14 pm
[…] Biscuiti sarati din soia-Bun si sanatos […]
By: Cea mai mare carte cu retete raw-vegane | CTI97 on februarie 6, 2013
at 3:36 pm
[…] Biscuiti sarati din soia-Bun si sanatos […]
By: Cea mai mare carte cu retete raw-vegane « Cronica NaturaluLui on aprilie 18, 2013
at 6:32 pm
[…] Biscuiti sarati din soia-Bun si sanatos […]
By: Carte cu retete raw-vegane | I Am The Impaler – pe bune :-) on aprilie 18, 2013
at 6:36 pm