Postat de: Muna | decembrie 5, 2008

Salata “a la russe”

Salata "a la ruse"

Ingrediente: 1 kg cartofi, 800 gr morcov, 400 gr pastarnac, un borcan (de 800 gr) castraveti acri, un borcan (de 800 gr) gogosari acri, 2 linguri mustar, 1/2 lamaie, 3 linguri ulei de masline presat la rece, sare, piper.

Mod de preparare: Legumele se fierb in coaja dupa care se curata si se toaca marunt impreuna cu acritura. Se opresc 1/3 cartofi pt maioneza si un castravecior si un ardei pt ornat. Cartoful se piseaza si se amesteca bine cu uleiul, mustarul, 3 linguri suc de lamaie si 3 linguri apa. Se ameteca legumele cu maioneza si se pune sare si piper dupa gust. Proportiile de legume sunt orientative (mie imi place cu mult morcov). Puteti pune si alte legume fierte: mazare, porumb, telina etc.

About these ads

Responses

  1. super sunt retetele , chiar aveam nevoie de ajutor in a-mi chimba alimentatia!


Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Categorii

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 145 other followers

%d bloggers like this: