Postat de: Muna | Noiembrie 4, 2008

Cus-cus cu masline si ciuperci

Cus-cus cu masline si ciuperci

Ingrediente: o ceasca de cus-cus inmuiat, 3 linguri de dovleac placintar dat pe razatoare, 1 buc lime, un sfert de avocado, 2-3 ciuperci maronii, 5-10 masline negre naturale, 5 nuci braziliene macinate, cateva fire de marar, un praf de piper

Mod de preparare: Se pune cus-cus la inmuiat intr-o cantitate mai mare de apa (o parte cus-cus si 5 parti apa) si se lasa cam 10 minute amestecand din cand in cand. Avocado si maslinele se taie marunt Ciupercile se taie felii subtiri. Se amesteca toate ingredientele punand si sucul si coaja de la lime. Se strange tot pe mijlocul farfuriei si se pune mararul tocat deasupra.


Responses

  1. Cat timp se inmoaie cus-cus-ul?

  2. […] Cus-cus cu masline si ciuperci-Bun si sanatos […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: