Postat de: Muna | Noiembrie 4, 2008

Guacamole (bucatarie mexicana)

Sos de avocado cu masline

Ingrediente: 1 avocado, 4-5 masline, o lingurita ulei masline presat la rece, 1 buc lime, sare de mare, piper negru, boia.

Mod de preparare: Avocado se curata de coaja si pulpa, se da prin mixer impreuna cu maslinele sau se marunteste foarte bine cu furculita pana se face pasta. Se adauga restul ingredientelor si se amesteca. Sucul de lime il puteti pune treptat pana ajungeti la gustul care va place. Se pastreaza la frigider si trebuie consumat in maxim 24 ore de la preparare. Pentru a-l mentine cat mai proaspat puteti pune samburele in mijlocul castronului. Sosul oxideaza foarte repede de aceea indepartati crusta inainte de servire. Se poate prepara si simplu, fara masline sau in combinatie cu rosii si alte legume. Se poate servi ca aperitiv cu felii subtiri/crocante de paine integrala sau cu legume crude ori fierte.


Responses

  1. […] Guacamole (bucatarie mexicana)-Bun si sanatos […]

  2. […] Guacamole (bucatarie mexicana)-Bun si sanatos […]

  3. […] Guacamole (bucatarie mexicana)-Bun si sanatos […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: