Postat de: Muna | Noiembrie 9, 2008

Supa de dovlecel cu ceapa verde

Supa de dovlecel cu ceapa verde

Ingrediente: un dovlecel mic, un pastarnac mic, 3 fire mari de ceapa verde, jumatate de ardei galben, jumatate de ardei verde, un pumn de orez, marar, o lingurita chimen, 5 boabe de piper, sare, 5 cani apa.

Mod de preparare: Pastarnacul se da pe razatoare, dovlecelul se taie mic, ardeii se taie fasii subtiri, ceapa si mararul se toaca. Se pun la fiert dovleceii, ardeii si pastarnacul impreuna cu condimentele. La 20 min dupa ce a dat in fiert se pune orezul si partea alba de la ceapa. Dupa ce au fiert se opreste focul, se adauga mararul si restul de ceapa si se lasa acoperit.


Responses

  1. Mamma mia ce bine arata!
    Super blog!🙂

  2. Am facut supa, foarte buna a iesit.

  3. A mancat si pisicu?:D

  4. Neah, abia mananca cele 2-3 boabe de mazare din plic…😀

  5. E buna supa o fac azi.Miau pina fasz es geci neked.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: