Postat de: Muna | Noiembrie 13, 2008

Sote de ciuperci cu morcovi

Sote de ciuperci cu morcovi

Ingrediente: un ardei verde, 4-5 ciuperci mici, un morcov, o ceapa mica, 10 rosii cherry, 10 masline, sare, piper, oregano, busuioc

Mod de preparare: Ciupercile se tai felii, ardeiul, morcovul si ceapa se aie fasii lungi, rosiile se taie pe jumatate. Se pune pe foc o oala care nu lipeste. Cand s-a incins se pun 2-3 linguri de apa si morcovul impreuna cu ardeiul. Se amesteca si se toarna cate putina apa ca sa nu se lipeasca. Dupa 5 min se adauga restul ingredientelor (fara rosii) si se toarna cate putina apa si se amesteca pana se inmoai legumele. Cand sunt aproape gata (dupa inca 10 min) se pun rosiile si se condimenteaza. Sunt gata cand s-au inmuiat toate. Legumele nu vor fi fierte ci doar moi, dar gustul lor este mai pronuntat decat atunci cand sunt fierte.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: