Postat de: Muna | Noiembrie 14, 2008

Sos Hummus

Sos Hummus

Ingrediente: o ceasca naut, 2 linguri sos tahini, 1 lingura ulei de masline presat la rece, 1/2 lamaie, sare, piper, masline si patrunjel pt decor, optional 2-3 catei usturoi.

Mod de preparare: Nautul se pune in apa la inmuiat si se lasa peste noapte. A doua zi se pune la fiert in aceeasi apa (aprox 2 ore). Se scot boabele din apa si se fac pasta. Se amesteca restul ingredientelor. Il puteti dilua cu apa in care a fiert. Patrunjelul se poate toca si amesteca cu pasta. (Al meu sta intins pe paine pt ca nu l-am diluat). Apa care ramane de la fiert o puteti folosi la supe.

In bucataria arabeasca este cunoscut drept unul dintre cele mai vechi preparate culinare. Se poate servi cu legume si ciuperci.


Responses

  1. […] Sos Hummus-Bun si sanatos […]

  2. […] Sos Hummus-Bun si sanatos […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: