Postat de: Muna | Noiembrie 14, 2008

Sos Tahini

Sos Tahini

Ingrediente: 4 linguri de susan, 2 lingurite ulei de masline presat la rece, 1/2 lamaie, sare, 1/2 ceasca de apa.

Mod de preparare: Susanul se macina in rasnita de cafea sau se pune in blender cu apa. Se acreste si sareaza dupa gust. Apa puneti in functie de cat de diluat il vreti. Optional puteti pune usturoi.

Este un ingredient de baza in bucataria arabeasca si israeliana. Poate inlocui untul de arahide si se folosete cand se prepara sandwich-uri, supe, legume, halva, hummus, diverse dulciuri.


Responses

  1. Maine vom incerca, revenim cu detalii, multumim!

  2. excelent! multumesc!

  3. […] Sos Tahini-Bun si sanatos […]

  4. […] Sos Tahini-Bun si sanatos […]

  5. daca il fac in blender, asa cum ai spus trebuie sa pun apa, apoi ma gandesc ca trebuie sa o strecor. nu ii schimba gustul ?

  6. Se va duce si uleiul odata cu apa. Alta idee ar fi sa inmoi susanul peste noapte si cand il pui in blender scurs adaugi putina apa curata. Va iesi un pic mai moale dar e o varianta mai sanatoasa decat susanul uscat.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: