Postat de: Muna | Noiembrie 16, 2008

Mazare curry (bucatarie indiana)

Mazare curry

Ingrediente: o cana mazare uscata, o ceapa, un morcov, 1-2 lingurite curry, 1-2 foi dafin, putina scortisoara, boia iute, sare, piper

Mod de preparare: Mazarea se lasa in apa la inmuiat peste noapte. A doua zi se curata de boabele care au alta culoare si pune la fiert in aceeasi apa. Se fierbe o ora si jumate acoperit dupa care se adauga un morcov taiat rondele, o ceapa tocata marunt si condimentele. In momentul servirii puteti adauga garam masala.


Responses

  1. In sfarsit o reteta cu mazare care nu incepe cu „calim ceapa in 2 linguri de ulei”😀

  2. […] Mazare curry (bucatarie indiana)-Bun si sanatos […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: