Postat de: Muna | Noiembrie 18, 2008

Tartine cu pasta de fasole

Tartine cu pasta de fasole

Ingrediente: o cana boabe uscate de fasole de unt (sau alt tip de fasole sau soia), 2 linguri ulei de masline presat la rece, jumatate lamaie, praf de usturoi, patrunjel uscat, ceapa verde uscata, piper, sare.

Mod de preparare: Fasolea se pune peste noapte la inmuiat in multa apa (isi mareste volumul de 2-3 ori). A doua zi se fierbe dupa care se scoate din apa si se face pasta. Se amesteca impreuna cu condimentele si se acreste dupa gust. Se pune pe feliute de paine taiate mici si se orneaza cu patrunjel. Apa in care a fiert fasolea se poate pastra in sticla in frigider (2-3 zile) pt a fi folosita la alte mancaruri.


Responses

  1. salut.
    am descoperit intamplator acest blog. sunt extraordinare toate retetele.
    am incercat si eu reteta aceasta acum cateva zile.

    este excelenta🙂

  2. […] Tartine cu pasta de fasole-Bun si sanatos […]

  3. […] Tartine cu pasta de fasole-Bun si sanatos […]

  4. […] Tartine cu pasta de fasole-Bun si sanatos […]

  5. fasolea înainte sa se puna la fiert se da în clocot de trei ori,mai precis se pune in apa si cind începe sa fiarba se asteapta sa dea in clocot de citeva ori apoi apa se arunca…se repeta de trei ori acest procedeu asta ptr.ca sa nu fie pericolul de producere a gazelor,coaja fasolii are aceste substante care produc aceste gaze atit de neplacute,este o REGULA GENERALA ca sa se arunce apa de trei ori atunci cind se fierbe fasolea !


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: