Postat de: Muna | Noiembrie 21, 2008

Bomboane din curmale

Bomboane din curmale

Ingrediente: 10 curmale uscate, 5 linguri seminte de floarea-soarelui crude, 2 linguri migdale crude maruntite .

Mod de preparare: Curmalele se baga in blender si se fac pasta. Semintele se fac pudra si se amesteca bine cu pasta. Se da forma unui cilindru care se tavaleste prin migdale maruntite si se taie bucati de aprox. 1 cm.


Responses

  1. Excelent! De-abia astept sa-i fac fetitei mele!

  2. L-am facut si sunt bune.I-am dat si fetitei mele de 1 an si ceva si a mancat cu placere.Din fericire ii dau rar ceva dulce si in special fructe, asa ca nu obisnuita cu gustul de dulce sintetic.
    La reteta asta am inmuiat putin curmalele taiate bucatele cu putina apa calda-pe care apoi am scurs-o sa imi iasa consistenta bomboanelor-pentru ca robotul vertical pe care il am slab si risc sa se incinga rau daca nu ma misc repede.
    Si apropo de retetele raw pe care l-am testat in ultimele saptamani, si fetitei mele i-au placut aproape toate.Sotul meu e fanul ciulamalei de ciuperci deocamdata .

  3. degeaba , ca aceasta reteta nu poate fi numita sanatoasa🙂 ca defapt orice…prea mult zahar din curmale asociat cu grasimi(chiar daca sunt sanatoase)

  4. ….orice desert facut dupa retete…

  5. zaharul e problematic indiferent ca vine din fructe, miere sau trestia de zahar. deserturile raw sunt pt incepatori si vor trebui eliminate la un moment dat. scopul lor este sa demonstreze ca mancarea gatita nu este totul.

  6. […]         […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: