Postat de: Muna | Noiembrie 23, 2008

Sote de vinete si ciuperci cu struguri

Sote de vinete si ciuperci cu struguri

Ingrediente: 1 cartof, 1/2 vanata mica, o ciuperca, 10 boabe struguri, sare, ghimbir, o lingura sos soia, patrunjel.

Mod de preparare: Cartoful se fierbe in coaja, se curata si se taie felii de 1 cm. Se aseaza pe farfurie. Strugurii se taie in jumatate, vanata si ciuperca se taie cubulete. Intr-o oala care nu lipeste se pune vanata la calit in putina apa. Dupa cateva minute se adauga ciuperca si strugurii. Se condimenteaza si se pune sos de soia. Cand s-au inmuiat se pun peste cartofii fierti si se presara patrunjel.


Responses

  1. […] Sote de vinete si ciuperci cu struguri-Bun si sanatos […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: