Publicat de: Muna | Noiembrie 25, 2008

Bors rece de spanac

Bors rece de spanac

Ingrediente: 1 morcov, 1/4 radacina telina, 15-20 frunze spanac, 2-3 cani bors, 1/2 legatura patrunjel frunze, 3-4 fire leustean frunze, sare.

Mod de preparare: Se toaca toate marunt, morcovul si telina se dau pe razatoarea mica. Se pune bors si apa in functie de cat de acru se doreste. Se lasa sa stea 15-20 min la rece si se consuma in max 24 ore. Se pastreaza in frigider.

Anunțuri

Responses

  1. inghit in sec! prestez si eu maine un bors de legume la rece…

  2. […] Bors rece de spanac-Bun si sanatos […]

  3. […] Bors rece de spanac-Bun si sanatos […]

  4. […] Bors rece de spanac-Bun si sanatos […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: