Postat de: Muna | Noiembrie 25, 2008

Bors rece de spanac

Bors rece de spanac

Ingrediente: 1 morcov, 1/4 radacina telina, 15-20 frunze spanac, 2-3 cani bors, 1/2 legatura patrunjel frunze, 3-4 fire leustean frunze, sare.

Mod de preparare: Se toaca toate marunt, morcovul si telina se dau pe razatoarea mica. Se pune bors si apa in functie de cat de acru se doreste. Se lasa sa stea 15-20 min la rece si se consuma in max 24 ore. Se pastreaza in frigider.


Responses

  1. inghit in sec! prestez si eu maine un bors de legume la rece…

  2. […] Bors rece de spanac-Bun si sanatos […]

  3. […] Bors rece de spanac-Bun si sanatos […]

  4. […] Bors rece de spanac-Bun si sanatos […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: