Postat de: Muna | Noiembrie 25, 2008

Mancare de cartofi cu dovlecel si paste (bucatarie italiana)

Mancare de cartofi cu dovlecel si paste (bucatarie italiana)

Ingrediente: 1 cartof, 2 dovlecei, 100 gr paste, sare, maghiran, marar.

Mod de preparare: Cartoful si dovleceii se taie cubulete. Se pune la fiert cartoful cu un dovlecel si 4 cani de apa. Dupa ce se inmoaie se adauga restul de dovlecel, sarea si pastele. Daca e nevoie se mai adauga apa ferbinte. Cand au fiert pastele se poate opri focul. Se adauga maghiran si marar.


Responses

  1. Asta chiar arata super, trebuie s-o fac in weekend.

  2. […] Mancare de cartofi cu dovlecel si paste (bucatarie italiana)-Bun si sanatos […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: