Postat de: Muna | Noiembrie 30, 2008

Salata de cartofi cu usturoi

Salata de cartofi cu usturoi

Ingrediente:  2 cartofi, patrunjel, 1-2 catei usturoi, optional un castravete, 1 lingura ulei de masline presat la rece, piper, boia dulce, sare.

Mod de preparare: Cartoful se fierbe in coaja dupa care se curata. Cat e fierbinte se taie cu furculita in bucati mai mari si se amesteca cu usturoiul feliat subtire, dupa aceea se pun condimenele (si se amesteca) si la urma uleiul (si se amesteca). Patrunjelul si castravetele se toaca marunt si se amesteca cu salata.


Responses

  1. voi incerca sa prepar

  2. iar chestia asta sigur merge de minune cu o zghihara de husi rece, rece! iar daca mai adaugi o bucata de pastrama de oaie la gratar, care sa contrasteze cu gustul cuminte al cartofului si care sa se lafaie in aroma usturoiului, atunci chiar ca l-ai apucat pe dumnezeu de picior! doar pentru cateva minute, desigur! chef, esti tare!

  3. vezi ca dependenta cere tratament😀

  4. trateaza-ma, trateaza-ma! da’ nu-mi interzice carnea, rogu-te!

  5. De ce ti-as interzice eu ceva? Nu e corpul meu.. Indiferent ce decizie ai lua, decizie ce priveste alimentatia ta, nu o iei pt altii ci pt tine.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: