Postat de: Muna | Noiembrie 30, 2008

Supa de fasole

Supa de fasole

Ingrediente:  o cana boabe de fasole uscate (eu am folosit fasole „bob” care are intre 2 si 2.5 cm lungime) , un morcov, un pastarnac, o ceapa, un ardei rosu, 2-3 frunze dafin, 2-3 boabe ienibahar, 1/2 lingurita boabe coriandru, patrunjel, piper, sare.

Mod de preparare: Fasolea se lasa peste noapte la inmuiat in multa apa (isi mareste volumul de 2-3 ori). A doua zi se pune la fiet. Dupa o ora si jumatate de fiert (daca folositi fasole cu bobul mai mic fierbeti cam o ora – chiar daca bobul este mic, unele soiuri sunt mai tari si trebuiesc fierte mai mult, cel mai bine incercati 2-3 bobabe si daca s-au inmuiat puneti restul legumelor) se adauga legumele tocate marunt (pastarnacul si morcovul se dau pe razatoarea mica) si condimentele. Se mai lasa cam 20-30 min pana fierb toate legumele. Se presara patrunjel.


Responses

  1. f buna bv bv bv bv !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: