Postat de: Muna | Noiembrie 30, 2008

Tabbouleh (bucatarie arabeasca)

tabbouleh

Ingrediente: o legătură pătrunjel (40 gr), 150 gr pulpă de rosii, 20 gr fulgi de grâu, 1-2 căţei usturoi, o lingură ulei de măsline presat la rece, 4-5 linguri suc lămâie (după gust), piper, sare.

Mod de preparare: Fulgii de grâu se ţin în apă 30 min după care se scurg şi se amestecă cu pătrunjelul şi usturoiul tocate. Roşia trebuie decojită „la rece”, după care scoateţi seminţele şi tocaţi doar pulpa. Se amestecă toate cu uleiul, sucul de lămâie şi condimentele. Dacă vă place pătrunjelul puneţi mai mult. Grâul şi usturoiul sunt opţionale. Mai puteţi adăuga o lingură seminţe de susan sau sâmburi de pin mărunţiţi caz în care scoateţi uleiul.

Aceasta reteta a fost imbunatatita. Vedeti aici.


Responses

  1. am intalnit-o in alt blog fara cereale.e mai buna asa,fara.

  2. Sunt foarte multe variante ale retetei, dupa cum am spus si mai sus.
    Mie imi place cel mai mult reteta asta tocmai pt ca are si cereale.

  3. Si mie imi plac cerealele foarte mult!

  4. […] Tabbouleh (bucatarie arabeasca)-Bun si sanatos […]

  5. […] Tabbouleh (bucatarie arabeasca)-Bun si sanatos […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: