Postat de: Muna | Decembrie 1, 2008

Andive cu castraveti

Andive cu castraveti

Ingrediente: o adiva, un castravete, ghimbir ras (1/2 lingurita), 1/2 lime, o lingurita ulei de masline presat la rece, o lingura sos soia.

Mod de preparare: Andiva se taie rondele subtiri de la varf spre coada, castravetele se da pe razatoarea mare. Se condimenteaza, se rade coaja de lime dupa care se stoarce sucul. Puteti pune si ceapa taiata (ii mai ia din gustul amar).


Responses

  1. You gotta be kidding me! Arata prea frumos ca sa fie adevarat.😛
    Am trecut-o pe lista, multumesc.🙂

  2. daca nu prepari andiva cum trebuie este amara……

  3. Asa este… dar daca lasi andiva in apa si dupa aia arunci apa, iarasi nu e bine…
    Cand am mancat prima data andive mi s-au parut foarte amare. Totul tine de obisnuinta.. acum nu mi se mai par asa ciudate. Si cafeaua este amara si totusi multa lume o consuma.
    Plantele amare precum andivele, salvia, rucola etc sunt foarte bune pentru stomac/digestie si sunt recomandate celor cu gastrita..
    Sa incerci reteta si o sa vezi ca e buna.

  4. Eu am facut-o si mi-a placut foarte mult.
    Da, si plantele amare sunt bune si pentru bila.

  5. […] Andive cu castraveti-Bun si sanatos […]

  6. […] Andive cu castraveti-Bun si sanatos […]

  7. […] Andive cu castraveti-Bun si sanatos […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: