Postat de: Muna | decembrie 5, 2008

Salata „a la russe”

Salata "a la ruse"

Ingrediente: 1 kg cartofi, 800 gr morcov, 400 gr pastarnac, un borcan (de 800 gr) castraveti acri, un borcan (de 800 gr) gogosari acri, 2 linguri mustar, 1/2 lamaie, 3 linguri ulei de masline presat la rece, sare, piper.

Mod de preparare: Legumele se fierb in coaja dupa care se curata si se toaca marunt impreuna cu acritura. Se opresc 1/3 cartofi pt maioneza si un castravecior si un ardei pt ornat. Cartoful se piseaza si se amesteca bine cu uleiul, mustarul, 3 linguri suc de lamaie si 3 linguri apa. Se ameteca legumele cu maioneza si se pune sare si piper dupa gust. Proportiile de legume sunt orientative (mie imi place cu mult morcov). Puteti pune si alte legume fierte: mazare, porumb, telina etc.


Responses

  1. super sunt retetele , chiar aveam nevoie de ajutor in a-mi chimba alimentatia!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: