Postat de: Muna | Decembrie 8, 2008

Tofu cu usturoi (Bucatarie chinezeasca)

Tofu cu usturoi (Bucatarie chinezeasca)

Ingrediente: 250 gr tofu, 2 catei de usturoi, o lingura sos soia, 3 linguri vin, o lingurita zahar brun, o lingurita rasa praf ghimbir, o lingurita amestec de condimente (eu am pus schinduf).

Mod de preparare: Tofu se taie cubulete, usturiul se taie bucati mari si se amesteca cu restul ingredientelor. Se lasa la marinat peste noapte. A doua zi se scoate usturoiul (si daca nu sunteti obisnuiti cu gustul pronuntat de ghimbir puteti trece tofu pe sub un jet de apa ca sa indepartati condimentele) apoi se pune pe foc cu putina apa (cateva linguri) intr-o oala care nu lipeste. Se tine acoperit cateva minute sa se inmoaie. Se serveste cald cu rondele de praz si taitei fierti. Puteti stropi cu putin ulei.


Responses

  1. […] Tofu cu usturoi (Bucatarie chinezeasca)-Bun si sanatos […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: