Postat de: Muna | Decembrie 17, 2008

Ceapa umpluta cu naut

Ceapa umpluta cu naut

Ingrediente: 2 cepe mari, 1-2 linguri boabe naut fierte, 1 lingura malai, un catel usturoi, nucsoara, maghiran, leustean, sare, piper, 2 rosii, 2-3 linguri sos tahini

Mod de preparare: Cepele se fierb intregi 20-30 min. Aveti grija cand le curatati sa nu le crestati pt ca se desfac in timpul fierberii. Dupa ce se racesc se scobesc cu o lingurita si se umplu cu un amestec format din: boabele de naut, malai, usturoi pisat, nucsoara, maghiran, leustean, sare, pieper. Rosiile taiate bucati mari se pun intr-o oala mica si se acopera cu o cana de apa in care a fiert ceapa. Ceapa umpluta se pune peste rosii si se fierb acoperit 20 min foc mic. Se serveste cu patrunjel si sos tahini.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: