Postat de: Muna | Decembrie 19, 2008

Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Ingrediente: 6 ciuperci, 1-2 catei usturoi, 2-3 fire patrunjel, o gognea mica sau un castravete murat mic, sare, 100 gr tofu taiat felii de 3-4 mm grosime, sare.

Mod de preparare: Coditele ciupercilor se toaca, la fel patrunjelul, usturol si gogoneaua. Se amesteca si se umplu ciupercile apoi se acopera cu cate o felie de tofu. Ciupercile se tin pe foc mic 10-15 min intr-o tigaie acoperita in care ati presarat putina sare. Se servesc cu mamaliga si salata de varza frecata cu sare si condimentata cu suc de lamaie, marar, rozmarin.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: