Postat de: Muna | Decembrie 29, 2008

Bors de sfecla

Bors de sfecla

Ingrediente: un cartof mare, o ceapa, un morcov mare, o sfecla de marimea portocalei, 1 litru bors (sau dupa gust), patrunjel, sare.

Mod de preparare: Morcovul si sfecla se dau pe razatoarea mare. Ceapa se taie marunt iar cartoful in bucati mari. Se pun toate la fiert. Cand s-a inmuiat cartoful adaugati borsul fierbinte si mai lasati cateva minute dupa care opriti focul. Se sareaza dupa gust si se serveste cu patrunjel.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: