Postat de: Muna | Decembrie 30, 2008

Bors de carofi

Bors de cartofi

Ingrediente: un morcov, 2-3 cartofi, un pastarnac, 1/2 telina mica, un ardei, o ceapa, un pumn fidea sau alte paste, sare, leustean, 1 litru bors

Mod de preparare: Morcovul, pastarnacul si telina se dau pe razatoare, ardeiul si ceapa se toaca marunt si cartoful se taie in bucati mai mici. Se pun toate la fiert. Cand se inmoaie cartoful, adaugati borsul fierbinte si mai lasati sa dea cateva clocote. Se potriveste de sare. In momentul servirii adaugati leustean si optional seminte crude de floarea soarelui sau o lingura de ulei de masline presat la rece.


Responses

  1. Sarbatori Fericite !

  2. E cam tarziu sa-ti raspund la urare acu.. dar sper c-ai avut sarbatori fericite😀


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: