Postat de: Muna | Decembrie 30, 2008

Sandwich de legume fripte

Sandwich de legume coapte

Ingrediente: un dovlecel, 2 ardei capia, o ceapa, 4 felii paine de secara, o lingurita ulei de masline presat la rece, o lingurita suc de lamaie, cateva frunze de salata, spanac sau varza chinezeasca.

Mod de preparare: Dovlecelul se taie lung in fasii groase de 1 cm iar ardeiul tot pe lung in 2-3 bucati. Ceapa se taie rondele mari. Se pun toate pe gratar (ardeiul cu coaja in jos) si se lasa pana se inmoaie. Ceapa se va face prima, iar dovlecelul ultimul. Feliile de paine le frigeti pe ambele parti apoi le ungeti pe partea din interior cu putin ulei – 2 felii si 2 felii cu suc de lamaie, astfel incat fiecare sandwich va avea o felie cu ulei si una cu lamaie. Alternati legumele si adaugati dupa preferinte si alte legume crude. Se poate servi si rece.


Responses

  1. Mama, cred ca e supoer bun! Am sa-l fac!

  2. dupa descriere pare a fii super bun.ramane de vazut.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: