Postat de: Muna | Ianuarie 2, 2009

Bruschette Dolomiti (Bucatarie italiana)

Bruschette Dolomiti

Ingrediente: 2 felii paine secara, 150 gr ciuperci proaspete, 100 gr tofu, oregano, sare, piper, o lingurita ulei de masline presat la rece 

Mod de preparare: Ciupercile taiate feliute se calesc in 2-3 linguri de apa pana se inmoaie dupa care se intind pe feliile de paine, se pun feliute de tofu si se condimenteaza. Se tin 7-8 minute la 200 grade in cuptorul electric. Se servesc stropite cu ulei.

Am repetat reteta adaugand si usturoi si au iesit bune.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: