Postat de: Muna | Ianuarie 3, 2009

Fusilli cu legume (bucatarie italiana)

Fusille cu legume

Ingrediente: 150 gr paste fusilli, 2-3 ciuperci, o ceapa mica, 1/2 ardei galben, 2-3 catei usturoi, 2 rosii, cimbru, sare, oregano, salvie

Mod de preparare: Pastele se pun la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Ciupercile, ardeiul si ceapa se taie fideluta si se calesc in 2-3 linguri de apa pana se inmoaie. La sfarsit se adauga rosiile date pe razatoare si usturoiul tocat, pastele fierte si condimentele. Se mai lasa 2-3 clocote.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: