Postat de: Muna | Ianuarie 4, 2009

Gazpacho (bucatarie spaniola)

Gaspacho

Ingrediente: 2-3 rosii, 1/4 telina mica, un castravete mic, 1 ardei capia, 1/2 ceapa mica, 1 catel usturoi, sare, piper, busuioc

Mod de preparare: Telina, castravetele, usturoul, ceapa si ardeiul se toaca marunt si se pun in blender. Rosia se cresteaza cu cutitul (un x) in partea opusa cotorului si se da pe razatoarea mare (coja va ramane in mana). Se adauga si sucul e rosii in blender si se mixeaza toate pana se face pasta. Se condimenteaza si se serveste rece cu o lingura de ulei de masline si cuburi de gheata vara. Vara puteti tine supa cateva ore la frigider inainte de a o servi. In functie de preferinte/sezon puteti schimba rapoartele intre legume sau mai puteti adauga: frunze telina, patrunjel , suc de lamaie, otet, avocado, masline, ceapa verde, crutoane sau fulgi de ovaz etc.


Responses

  1. oooo…. supa mea favorita vara!! o fac foarte des si niciodata nu ma satur, atit de buna e! :))

  2. […] Gazpacho (bucatarie spaniola)-Bun si sanatos […]

  3. […] Gazpacho (bucatarie spaniola)-Bun si sanatos […]

  4. Nu este sanatos sa mananci f rece sau sa bei apa rece dupa ce ai mancat. Temperaturile scazute dauneaza digestia. Profu’ Menci dixit!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: