Publicat de: Muna | Ianuarie 11, 2009

Fasole scazuta (bucatarie romaneasca)

Fasole scazuta

Ingrediente: o cana fasole de unt, o ceapa, un ardei capia, un morcov, un pastarnac, 3-4 catei de usturoi, sare, piper, 2 foi de dafin, patrunjel.

Mod de preparare: Fasolea se lasa peste noapte la inmuiat. A doua zi se pune la fiert intr-un ceaun acoperit si cand bobu e aproape fiert se adauga legumele tocate si condimentele. Se lasa sa fiarba descoperit ca sa scada apa. Cand este gata, opriti focul si adaugati usturoiul tocat. Amestecati si lasati acoperit inca 5-10 min. Serviti cu patrunjel tocat si salata de cruditati.

Anunțuri

Responses

  1. […] Fasole scazuta (bucatarie romaneasca)-Bun si sanatos […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: