Postat de: Muna | Ianuarie 11, 2009

Mancare de linte cu malai

Mancare de linte cu malai

Ingrediente: o cana linte rosie, 1/2 cana malai, un morcov mare, o ceapa, un ardei galben, curry, boia iute, sare, marar, ghimbir murat.

Mod de preparare: Lintea se tine o ora la inmuiat dupa care se pune la fiert intr-un ceaun acoperit cu morcovul ras, ardeiul si ceapa tocate. Cand au fiert toate se adauga malaiul in ploaie si condimentele si se lasa descoperit pana scade apa amestecand mai des. Se servese cu marar si felioare de ghimbir murat.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: