Postat de: Muna | Ianuarie 13, 2009

Sote de vinete cu varza si ghimbir (bucatarie chinezeasca)

Sote de vinete cu varza si ghimbir (bucatarie chinezeasca)

Ingrediente: 2 vinete mici, 5-7 frunze de varza chinezeasca, 4-5 catei de usturoi, 3 linguri sos de soia, 3 linguri sos hoisin sau worcester, sare, piper, putin ghimbir radacina, 1-2 linguri ulei de orez, tatei de orez.

Mod de preparare: Vinetele se taie cuburi, varza fideluta, usturoiul se toaca. Intr-o tigaie care nu lipeste caliti in apa vinetele si cand sunt aproape gata adaugati usturoiul si varza. Lasati sa se inmoaie toate. Aproape de sfarsit adaugati sosurile si condimentati. Serviti cu taitei de orez fierti 3-5 minute si turnati in farfurie putin ulei de orez si ghimbir proaspat ras.


Responses

  1. […] Sote de vinete cu varza si ghimbir (bucatarie chinezeasca)-Bun si sanatos […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: