Publicat de: Muna | ianuarie 15, 2009

Supa crema de dovlecei

Supa crema de dovlecei

Ingrediente: un cartof mare, 2 dovlecei mici, o ceapa mica, sare, marar.

Mod de preparare: Se toaca legumele si se pun la fiert cu apa cat sa le acopere. Se fierbe la foc mic, cu oala acoperita. Cand a fiert cartoful se lasa la racit (sa nu fie fierbinte) si se mixeaza supa in blender si se potriveste de sare. In momentu servirii adaugati in farfurie putin marar si oprional o lingura de ulei de masline presat la rece.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: