Postat de: Muna | Ianuarie 15, 2009

Supa crema de dovlecei

Supa crema de dovlecei

Ingrediente: un cartof mare, 2 dovlecei mici, o ceapa mica, sare, marar.

Mod de preparare: Se toaca legumele si se pun la fiert cu apa cat sa le acopere. Se fierbe la foc mic, cu oala acoperita. Cand a fiert cartoful se lasa la racit (sa nu fie fierbinte) si se mixeaza supa in blender si se potriveste de sare. In momentu servirii adaugati in farfurie putin marar si oprional o lingura de ulei de masline presat la rece.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: