Postat de: Muna | Ianuarie 25, 2009

Taitei lati din morcov si sos de migdale cu usturoi

Taitei din morcov si sos de migdale cu usturoi

Ingrediente: 1 morcov mare, 3 linguri migdale crude, 1 lingurita ulei de masline presat la rece, 1 catel usturoi, sare, oregano

Mod de preparare: Morcovul se razuie cu un curatator de coaja. Migdalele se rasnesc si se amesteca cu usturoiul pisat si restul ingredientelor. Se dilueaza cu apa dupa preferinta si se toarna peste morcov.


Responses

  1. eu, care sunt un carnivor convins (pot manca un muschi de vita la gratar intreg de unul sigur si 20 de mici pe langa fara a fi vreun grasan diform..), marturisesc faptul ca salivez de vreo 30 de minute, de cand am dat peste site-ul tau, doar citind retetele si inchipuindu-mi cam ce gust trebuie sa aiba.

    chiar daca nu vei reusi sa ma convertesti, sa stii ca ai castigat un adept. conditionat.

    felicitari!

  2. […] Sursa foto […]

  3. […] examenul de bucatareala, ne-am suflecat manecile si am gatit o mancare colorata. Paste portocalii din morcovi cu migdale si usturoi. Ne-am facut si o bautura delicioasa Lapte de migdale , despre […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: