Postat de: Muna | Ianuarie 29, 2009

Cannelloni cu vinete si sos de rosii (bucatarie italiana)

Cannelloni cu vinete si sos de rosii

Ingrediente: Umplutura: 1/2 ceapa, 1 vanata mica, 1/2 ardei capia, 1 rosie, 6 cannelloni, sare, piper, oregano. Pt sos: 2 rosii, 3-4 buc rosii uscate la soare, 3 linguri otet balsamic, 1/2 cana apa, sare, piper, cimbru.

Mod de preparare: Intr-o tigaie care nu lipeste “caliti” in putina apa ceapa, adreiul si vanata tocate marunt. Condimentati si adaugati cate putina apa cand este nevoie. Cand s-au inmuiat adaugati si o rosie data pe razatoare si lasati pana scade sosul. Fierbeti cannelloni conform instructiunilor de pe ambalaj si clatiti-le cu apa rece. Faceti si sosul punand toate ingredientele in mixer (eu le-am tocat) si apoi turnati-l in tava. Umpleti pastele cu vinete folosind o lingurita, apoi le puneti peste sos si bagati in cuptorul incins. Dupa 10 minute de stat in cuptor, luati cu o lingura sos din tava si puneti peste cannelloni. Mai lasati inca 10 minute.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: