Postat de: Muna | Ianuarie 29, 2009

Cannelloni cu vinete si sos de rosii (bucatarie italiana)

Cannelloni cu vinete si sos de rosii

Ingrediente: Umplutura: 1/2 ceapa, 1 vanata mica, 1/2 ardei capia, 1 rosie, 6 cannelloni, sare, piper, oregano. Pt sos: 2 rosii, 3-4 buc rosii uscate la soare, 3 linguri otet balsamic, 1/2 cana apa, sare, piper, cimbru.

Mod de preparare: Intr-o tigaie care nu lipeste “caliti” in putina apa ceapa, adreiul si vanata tocate marunt. Condimentati si adaugati cate putina apa cand este nevoie. Cand s-au inmuiat adaugati si o rosie data pe razatoare si lasati pana scade sosul. Fierbeti cannelloni conform instructiunilor de pe ambalaj si clatiti-le cu apa rece. Faceti si sosul punand toate ingredientele in mixer (eu le-am tocat) si apoi turnati-l in tava. Umpleti pastele cu vinete folosind o lingurita, apoi le puneti peste sos si bagati in cuptorul incins. Dupa 10 minute de stat in cuptor, luati cu o lingura sos din tava si puneti peste cannelloni. Mai lasati inca 10 minute.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: