Postat de: Muna | Februarie 12, 2009

Supa-crema de fennel si morcovi

Supa-crema de fennel cu morcovi

Ingrediente: 1 bulb fennel, 2 morcovi mari, 3 catei de usturoi, sare, piper.

Mod de preparare: Legumele taiate cubulete le puneti la fiert cu apa cat sa le acopere. Frunzele de la fennel le opriti pentru ornat. Dupa ce s-au fiert (aproximativ 20 minute) lasati putin la racit, apoi mixati in blender. Condimentati dupa gust cu sare si piper. In farfurie adagati o lingura de ulei presat la rece si frunzele de fennel tocate. Supa are gust dulceag/aromat cu o tenta de usturoi copt. Eu am servit cu germeni de lucerna.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: