Postat de: Muna | Februarie 16, 2009

Salata iute de alge (bucatarie japoneza)

Salata iute de alge

Ingrediente: 50 gr alge deshidratate, 1/2 ceapa mica, 1 lingura ulei de ore, 2 linguri otet de orez, un ardei iute, sare.

Mod de preparare: Algele se lasa 15-20 min intr-un castron cu apa, dupa care se clatesc si se scurg. Eu le-am tocat la 2-3 cm lungime. Puneti ardeiul tocat marunt (sau jumatate daca nu vreti prea iute) si ceapa taiata felii. Condimentati. Daca vreti putin mai dulce adaugati sos hoisin (sau worcester) si pt mai multa aroma putin ghimbir murat sau proaspat. Mie mi-a placut mai mult fara ghimbir.


Responses

  1. […] Salata iute de alge (bucatarie japoneza)-Bun si sanatos […]

  2. […] Salata iute de alge (bucatarie japoneza)-Bun si sanatos […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: