Postat de: Muna | Martie 3, 2009

Bors rece de sfecla si dovlecei

Bors rece de sfecla.1

Ingrediente: 350 gr varza rosie, 200 gr sfecla, 100 gr telina, 100 gr morcovi, 250 gr dovlecei, 1 litru bors, sare,

Mod de preparare: Dati legumele pe razatoare, adaugati sare si bors dupa gust. Diluati cu 0.5 litri apa sau mai mult. Puteti pune si patrunjel tocat.

 

 

 


Responses

  1. Foarte bun borsul acesta postat aici. Eu prepar o ciorba-bors cu morcov, sfecla rosie, gulie, date prin razuitoarea mare, praj (in loc de ceapa, iarna) tocat rondele mici, ardei gras sau capia, taiat cubulete si soia maruntita. Si in loc de bors pun zeama de varza acra si lapte batut si putina apa sa o diluez mai bine. Nu pun sare ca are zeama de varza. Mmmmmm….. buna, buna …. O las la ”macerat” si o mananc peste vreo 4 ore. Cand mananc adaug patrunjel frunze. Este cea mai gustoasa ciorba pe timp de iarna.
    Incercati….

  2. […] Bors rece de sfecla si dovlecei-Bun si sanatos […]

  3. […] Bors rece de sfecla si dovlecei-Bun si sanatos […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: