Postat de: Muna | Martie 11, 2009

Legume la tigaie

Legume la tigaie.1

Ingrediente: 170 gr conopida romanesco, 170 gr champignon brune, 50 gr ardei capia, 10 rosii cherry (120 gr), 2 linguri sos de soia, 3 linguri sos worcester.

Mod de preparare: Ciupercile curatate se taie in 2 iar buchetelele de conopida in 2 sau 4 pe lung. Intr-o tigaie incinsa care nu lipeste „caliti” in apa legumele (in afara de rosii). Cand s-au micsorat ciupercile (cam 5 min), adaugati sosurile, amestecati bine, apoi puneti rosiile. Mai lasati pe foc inca 2-3 minute apoi serviti.

 


Responses

  1. MANCARE FARA FOC IN TIGAIE????

  2. blogul nu are doar retete raw ci prezinta o tranzitie de la mancarea gatita la cea cruda

  3. […] Legume la tigaie-Bun si sanatos […]

  4. Mmm…ce de bine arata! Chiar azi am cumparat o „romanesco”, si ma intrebam cum sa o fac… Mersi de idee! Pup😉


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: