Postat de: Muna | martie 11, 2009

Legume la tigaie

Legume la tigaie.1

Ingrediente: 170 gr conopida romanesco, 170 gr champignon brune, 50 gr ardei capia, 10 rosii cherry (120 gr), 2 linguri sos de soia, 3 linguri sos worcester.

Mod de preparare: Ciupercile curatate se taie in 2 iar buchetelele de conopida in 2 sau 4 pe lung. Intr-o tigaie incinsa care nu lipeste “caliti” in apa legumele (in afara de rosii). Cand s-au micsorat ciupercile (cam 5 min), adaugati sosurile, amestecati bine, apoi puneti rosiile. Mai lasati pe foc inca 2-3 minute apoi serviti.

 

About these ads

Răspunsuri

  1. MANCARE FARA FOC IN TIGAIE????

  2. blogul nu are doar retete raw ci prezinta o tranzitie de la mancarea gatita la cea cruda

  3. [...] Legume la tigaie-Bun si sanatos [...]

  4. Mmm…ce de bine arata! Chiar azi am cumparat o “romanesco”, si ma intrebam cum sa o fac… Mersi de idee! Pup ;)


Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Categorii

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 141 other followers

%d bloggers like this: