Postat de: Muna | Februarie 23, 2010

Me back! Green Tahini or Sesame Pesto?

Voi incerca sa postez o reteta saptamanal.

Am folosit frunze de rucola cat incap intre 2 maini. Dupa ce le clatiti le tocati apoi repede cu ele in zdrobitor. Mai puneti usturoi, sare, ulei… totul dupa gust. Incorporati 3 lingurite pline cu pudra de susan macinata in rasnita de cafea, suc de lamaie si apa daca vreti sosul mai diluat. Sosul gata preparat il puteti folosi in diferite ipostaze… intins pe crackers, in sandvich-uri, sos pt dip, sos pt salate si chiar-supa crema daca adaugati mai multa apa.

Eu am aranjat pe o farfurie frunze de valeriana stropite cu suc de lamaie, sosul, telina apio, seminte de floarea soarelui incoltite la tava, masline verzi.


Responses

  1. Na, ca m-ai bulversat! Zi si tu un’ sa-l pun in cartea de bucate? An-tan-te: l-am pus la green tahini; iata-l: http://bucuriebunastarehrisca.blogspot.com/2010/01/carte-de-bucate-raw-vegan-vegetarian-de.html
    Love!

  2. A, c-am uitat: este un super-mega-ultra filmulet! Funny and inspired🙂

  3. Excelent filmulet!!! Ma bucur tare mult ca ai revenit! :*

  4. Super filmuleţul!🙂 Bine-ai revenit!

  5. […] Me back! Green Tahini or Sesame Pesto?-Bun si sanatos […]

  6. […] Me back! Green Tahini or Sesame Pesto?-Bun si sanatos […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: