Publicat de: Muna | martie 8, 2010

Raw Testimonials – Jinjee & Storm – Breathtaking Video

Jinjee & Storm
Filmul “Breathtaking – an inspired raw vegan food diet”
O familie de raw vegans cu 4 copii cu varste cuprinse intre 1 si 11 ani. Tatal este pe dieta asta de 30 de ani iar mama de 12 ani. Copiii sunt raw vegans de la nastere. 2 sarcini au fost crude iar 2 gatite. La sarcinile cu mancare gatita travaliul a durat de 10 ori mai mult decat la cele cu mancare cruda. Totii copiii au fost nascuti acasa. In filmul Breathtaking sunt aratate scene din viata familiei: cantat, gatit, catarat pe munti, o vizita la doctor cu toata familia etc. De asemenea se vorbeste si despre cum poti avea masa musculara pe dieta cruda.

Site-ul lor: www.thegardendiet.com/testimonials.html
Cartile lor: www.thenatch.com

_________________________________________________________________________
Jinjee & Storm
The “Breathtaking – an inspired raw vegan food diet” movie
A family of raw vegans with 4 children aged between 1 and 11 years. Father is on this diet for 30 years and mother for 12 years. The children are raw vegans from birth. 2 pregnancies were raw and 2 cooked. The labor for with cooked food ones lasted 10 times longer than those with raw food. All children were born at home. In the Breathtaking movie are shown family life scenes: singing, cooking, mountain climbing, a visit to the doctor with his entire family, etc.. He also talk about how you can have muscle on a raw diet.

Responses

  1. Foarte bun filmul, l-am vazut si eu acum o luna si e intr-adevar „breathtaking”. Mi s-a parut fantastic cat de putin a durat travaliul la ultimul copil – parca 40 de minute!!!
    Bine ai revenit, Vali! Tu ai fost prima mea „muza” in privinta retetelor vegetariene si apoi crude.
    Gabriela (raw forum)

  2. fiecare din noi ajunge sa fie muza cuiva la un moment dat. daca-ti place raw impastie ideea. cineva-ti va multumi sigur.

  3. O mica adaugire as avea: simplul exemplu personal e de cele mai multe ori singurul mod de a promova/imprastia raw pe care-l poate admite si cel mai „capos” critic. Vorbesc aici de modul in care arati/faci sport, felul in care ai invins o boala – astea sunt dovezi incontestabile care pot atinge si schimba mentalitati.

  4. true. cu toate astea eu nu am vazut face to face pe nimeni care sa fi trecut prin ce zici mai sus. tot ce stiu despre raw e de pe net. si uite c-am testat si m-am molipsit 😀 aveti grija ca se ia :))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: