Ingrediente: 1/2 cana de must, 5 linguri fulgi zdrobiti de ovaz, 2 linguri fulgi zdrobiti de grau, 2 linguri fulgi zdrobiti de secara, 2-3 linguri alune caju crude, un kiwi
Mod de preparare: Cerealele se tin 20-30 minute in must pana se inmoaie apoi se amesteca impreuna cu alunele si kiwi taiat. Mustul l-am congelat asta toamna in sticle de jumatate de litru si din cand in cand dezghet cate o sticla. In loc de must se poate folosi suc de portocale sau de alte fructe.
Imi place mult blogul tau si toata munca ta. Imi place ca stii despre muraturi si bauturi probiotice, si-mi plac mult retetele de supa raw pe care am sa le incerc. Ceva sugestii am (poate stii deja lucrurile astea, dar nu le-am remarcat eu prin postarile tale):
– nucile, caju, migdale, semintele, etc se inmoaie peste noapte,
– nu inteleg de ce nu recomanzi gatitul la cuptor, in vase de sticla in locul tigailor teflonate (majoritatea necunoscatorilor au tigai cancerigene)
– eu una am citit destul de multe lucruri rele despre soia si as fi fericita daca nu ai mai recomanda in retetele tale nici un produs din soia.
In rest, totul super. Bravo.
By: camelia on ianuarie 9, 2012
at 1:13 pm
[…] Cereale cu kiwi si caju-Bun si sanatos […]
By: Cea mai mare carte cu retete raw-vegane | CTI97 on februarie 6, 2013
at 3:37 pm
[…] Cereale cu kiwi si caju-Bun si sanatos […]
By: Cea mai mare carte cu retete raw-vegane « Cronica NaturaluLui on aprilie 18, 2013
at 6:32 pm
[…] Cereale cu kiwi si caju-Bun si sanatos […]
By: Carte cu retete raw-vegane | I Am The Impaler – pe bune :-) on aprilie 18, 2013
at 6:37 pm